Αναγνωρίζουμε την σημασία της διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και της διαφάνειας στη σχέση μας με τους πελάτες μας.

Σε περίπτωση που δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για οποιονδήποτε λόγο, κατανοούμε την ανάγκη για την επιστροφή χρημάτων και έχουμε καθορίσει τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις για την διαδικασία αυτή:

  1. Επιστροφή Χρημάτων: Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των συμφωνημένων όρων της σύμβασης μας. Αυτό περιλαμβάνει το ποσό της προπληρωμής ή των πληρωμών που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί για τις υπηρεσίες που δεν παρέχονται.
  2. Προθεσμία Επιστροφής: Η επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός εύλογου χρονικού πλαισίου, το οποίο θα συμφωνείται μεταξύ των δύο πλευρών. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία της επιστροφής χρημάτων για εσάς.
  3. Αναλυτική Καταγραφή: Σε περίπτωση διαφωνίας ή αντιφάσεων σχετικά με το ποσό που πρέπει να επιστραφεί, θα διατίθενται αναλυτικές καταγραφές των πληρωμών και των υπηρεσιών που δεν παραδόθηκαν.
  4. Επικοινωνία: Η επικοινωνία είναι καθοριστική για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την ομάδα μας στην My New Way Of Life για την έναρξη της διαδικασίας.
  5. Συμφωνημένη Λύση: Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι να συζητήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις πλευρές. Ο στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατανοούμε ότι η επιστροφή χρημάτων είναι μια σημαντική διαδικασία, και η My New Way Of Life είναι δεσμευμένη να την εκτελέσει με επαγγελματισμό και διαφάνεια. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχετε ερωτήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποστηρίξουμε.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη έχετε.