Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους
Congrats-MY NEW WAY OF LIFE
Καθημερινά καλούμαστε να επιτύχουμε όσο περισσότερους στόχους μπορούμε χωρίς να αντιλαμβανόμαστε την αξία αυτής της επιτυχίας.

 

Απλά και καθημερινά πράγματα που μπορούμε να καταφέρουμε με ευκολία μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορες άλλες καταστάσεις τόσο εμάς τους ίδιους όσο και άλλους ανθρώπους.

 

Για παράδειγμα:

  • Το φαγητό που ετοιμάζει κάποιος ή κάποια για τους δικούς του.
  • Η ασχολία του παππού και της γιαγιάς με τα εγγόνια έστω για λίγη ώρα.
  • Το να ανοίξουμε την πόρτα σε κάποιον που είναι φορτωμένος με πράγματα.
  • Το να αναλάβουμε μια παραπάνω εργασία για να διευκολύνουμε κάποιον που εκτιμάμε

 

και πολλές άλλες καθημερινές δραστηριότητες θεωρούνται από πολλούς απλές, εύκολες και χωρίς ιδιαίτερη αξία, ενώ στην πραγματικότητα είναι άξιες επιβράβευσης και ευγνωμοσύνης .

 

Με τον τρόπο αυτό δίνουμε στους γύρω μας να καταλάβουν ότι αντιλαμβανόμαστε την προσφορά τους, τους δίνουμε χαρά και τη διάθεση να συνεχίσουν να προσφέρουν.

 

Το ίδιο θετικά όμως επιδρά και σε εμάς τους ίδιους η επιβράβευση. Δίνοντας προσοχή σε όσα καταφέρνουμε καθημερινά και πόσο σημαντικά είναι για την επίτευξη των στόχων μας, με την επιβράβευση κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον μας για να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά.

 

Ας δώσουμε λοιπόν προσοχή σε όσα γίνονται γύρω μας και ας πούμε ένα μεγάλο μπράβο τόσο σε όσους προσπαθούν και προσφέρουν όσο και σε εμάς τους ίδιους που μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας χάνουμε την αξία μας.

 

Στην My New Way Of Life η επιβράβευση είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων και οι στόχοι απαραίτητοι για την ολοκλήρωση του ατόμου.

 

Γι’ αυτό άλλωστε επιβραβεύουμε τα μέλη μας με ειδικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα. Ρωτήστε μας πως θα τις εκμεταλλευτείτε.

 

 

Θεολόγου Χριστίνα
Θεολόγου Χριστίνα
Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας