Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους
Pragmatikotita
Το μοντέλο της σημερινής εποχής θέλει τον άνθρωπο να τρέχει με μεγάλες ταχύτητες για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ώστε να καταφέρει να καλύψει τις καθημερινές του ανάγκες. Εξουθενωμένος λοιπόν μετά το τέλος της εργασίας του με ένα σωρό ευθύνες και σκέψεις στο μυαλό του δεν έχει καθόλου χρόνο και δυνάμεις να σκεφτεί και να ασχοληθεί ουσιαστικά και ποιοτικά με τον ίδιο.

Όχι, το να αφιερώνουμε χρόνο και να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας δεν είναι εγωιστικό. Καλούμαστε να κάνουμε εκατοντάδες πράγματα καθημερινά, που αν δεν είμαστε καλά, είναι αδύνατο να τα καταφέρουμε. Και η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν μπορεί και δεν θέλει να ασχοληθεί με εμάς καλύτερα από εμάς τους ίδιους.

Πολλές φορές στο όνομα του επαγγελματισμού, της οικογένειας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου (χρηματικές απολαβές , δραστηριότητες κ.α.) κάνουμε επιφανειακές, γρήγορες και λανθασμένες επιλογές σχετικά με τον τρόπο ζωής μας (διατροφή, άσκηση, χαλάρωση, ψυχαγωγία, επικοινωνία, ενημέρωση).

Στη My New Way Of Life ερχόμαστε να προκαλέσουμε τη σκέψη, να εντοπίσουμε τις ανάγκες (τι μας προβληματίζει και τι θέλουμε να αλλάξουμε) να βάλουμε νέους στόχους και με τη βοήθεια ειδικών να διορθώσουμε τα λάθη και να τους πετύχουμε.

 

 

Θεολόγου Χριστίνα
Θεολόγου Χριστίνα Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας