Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους
Ilias Ntalamisios
Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς.

Ονομάζομαι Ηλίας Νταλαμήσιος. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1968 και ζω στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής όλα τα χρόνια της ζωής μου με εξαίρεση τα χρόνια σπουδών και της στρατιωτικής μου θητείας. Είμαι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.

 

Πότε ασχοληθήκατε επαγγελματικά με τον αθλητισμό;

Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό άρχισε από τα παιδικά μου χρόνια. Στην εφηβεία μου συμμετείχα με επιτυχία σε αγώνες στίβου σε διάφορα αθλήματα όπως τρέξιμο και κολύμβηση.

Έπαιξα ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο σε ομάδες της Χαλκιδικής, συμπεριλαμβανομένης και της <<Νίκης>> Πολυγύρου και έχω διατελέσει προπονητής στο παιδικό της τμήμα κατά τα έτη 1994-1995.

Το 1997 ξεκίνησε η δραστηριοποίηση μου στον τομέα της άθλησης επαγγελματικά με τη δημιουργία ενός χώρου 400 τ.μ., το Ευ Ζην, όπου για 27 χρόνια παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από πτυχιούχους φυσικής αγωγής με άριστες γνώσεις και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν.

 

Ποιες υπηρεσίες παρέχετε στο χώρο σας και ποια είναι τα είδη άσκησης που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει κοντά σας;

Υπάρχουν προγράμματα για όλες τις ηλικίες, προσαρμοσμένα στη φυσική κατάσταση του κάθε αθλούμενου.

Τα τμήματα που λειτουργούν είναι:

  • Pilates

  • Cross fit

  • Power Jump

  • Step Aerobic

  • Tae Bo

  • Εκμάθηση μπαλέτου και μοντέρνου χορού σε κορίτσια έως 18 ετών.

Επίσης, εκτός από τις ασκήσεις με βάρη, στην κεντρική αίθουσα του γυμναστηρίου υπάρχει και η δυνατότητα personal προπονήσεων από γυμναστή ή γυμνάστρια, με τις πιο προηγμένες μεθόδους (pilates reformer, miha bodytec, power plate, slim belly, slim legs, trx).

 

Από ποια ηλικία και μέχρι ποια ηλικία είναι καλό να ασκείται κανείς στο γυμναστήριο?

Η άσκηση είναι συνυφασμένη με την ευζωία. Αρχίζει από την πρώιμη παιδική ηλικία και δεν έχει όριο ηλικίας. Όλα ξεκινάνε από την αγάπη και τον αυτοσεβασμό. Πρέπει να φροντίζουμε το σώμα που μας χάρισε η φύση. Είναι το τέλειο δημιούργημα και για να παραμείνει έτσι και να ζούμε καλά μέσα σε αυτό, πρέπει να το φροντίζουμε με σωστή διατροφή, άσκηση και οπωσδήποτε θετική ενέργεια. Ο συνδυασμός αυτός λοιπόν, είναι ο στόχος του fitness ευ ζην.

 

Πως πιστεύετε ότι συνδυάζεται η άσκηση με την υγεία και την ευεξία;

Η πρόθεση μου ήταν πάντα να συνδυάζονται αρμονικά στο χώρο του γυμναστηρίου η άσκηση που αρμόζει στον καθένα ξεχωριστά και η αποφόρτιση από την αρνητική ενέργεια που μας περιβάλλει λόγω του έντονου ρυθμού ζωής.

 

Που θα σας βρούμε?

Θα μας βρείτε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, στην οδό 17ης Μαΐου 21, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Κι εγώ σας ευχαριστώ.